Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Starší žáci » Archiv článků

HBK Karviná : TJ Sokol Poruba 2:1 (0:0,1:0,1:1)

publikováno 01.10.2014 (aktualizováno 15.02.2015)

V sobotu 27.9 se starší žáci představili v dalším zápase, tentokráte na horké půdě Karviné. Poprvé v této sezóně vypadal počet hráčů velmi slibně. Nakonec jsme i z důvodu dvojutkání některých žáků nastoupili do pole s 8 hráči. Zápas již od prvních minut nabídl velmi atraktivní podívanou.

Šance se střídaly na obou stranách. Tým Poruby v mnohých situacích podržela skvělá brankářka Hendrichová, která aspoň na chvíli nechala trenéry zapomenout na svou tréninkovou morálku. V polovině zápasu zlomila bezbrankový stav chyba porubského obránce Petra Koppa, a tak po dvou třetinách byl stav 1:0 pro hráče z Karviné. Tým Poruby v poslední třetině vsadil vše na útok a to se následně velmi šťastnou brankou taky podařilo. Na 1:1 ranou od modré vyrovnal Ondřej Peňáz. Ke konci zápasu byl cíl jasný, nerozhodný stav udržet a rozhodnout v nájezdech. V čase 10:47 ovšem po další velké hrubce porubského obránce Petra Koppa, který nechal protihráče trestuhodně neobsazeného v místě největšího nebezpečí, karvinský tým rozhodl a svou mírnou převahu dokázal zúročit ve 3 body.

Jako trenér jsem zklamán z nasazení některých, zejména těch nejzkušenějších hráčů. Před utkáním jsem chuť vyhrát neviděl snad na žádném hráči. Rozdílná touha po vítězství u obou týmů byla vidět už na začátku při pokřiku. I když se jedná o neoblíbeného soupeře, tak vzdávat se a jet na výlet místo na zápas to do hokejbalu a týmového sportu nepatří!!! Bojovnost a touha získat body byla patrná až ke konci zápasu a to je sakra málo.

Hodnocení tentokrát zvoleno jako ve škole, každého hráče hodnotím zvlášť, aby si uvědomil svou pozici a stál nohama pevně na zemi:

Aneta Hendrichová: 1 - Bezchybný výkon

Vanessa Mikulenková- 2 Nejlepší náš obránce v zápase, ale má ještě navíc

Ondřej Peňaz- 4 Místo toho, aby byl náš rozdílový hráč, který rozhoduje zápasy tak v zápase hodně zklamal. Omlouvá ho snad jen teplota přes týden, ale na zápas dle vlastních slov byl připraven. Chyb v rozehrávce bylo až moc a nasazení v zápase chybělo snad úplně. Gól v zápase je super, ale musíš si uvědomit, že hraješ týmový sport. Pokud budeš hledět na osobní statistiky a výsledky týmu tě nezajímají, tak bys měl hrát jiný sport!

Petr Kopp- 4 Měl by být nejzkušenější obránce, ale co se mu nepovedlo v zápase, stálo tým body, doufám, že příště se zvedne jeho výkon o 100%.

Lucie Kubínová- 2 Jako správný kapitán tým hecovala a snažila se. Horší známku má za svou neproduktivitu.

Ondřej Troster- 2 Roko hrál jsi svůj první zápas za nás a svezl ses na bojové vlně celého týmu. Ty máš určitě navíc, návyky z hokeje to dokazují a já věřím, že nám v sezóně ještě ukážeš co v tobě je.

Ondřej Žídek- 3 Náš univerzál. Věřím, že začínat v sezóně na centru přes obránce a hrát křídlo je pro tebe těžké. S fyzickou kondicí jsi hodně na štíru což se viditelně projevovalo.

David Hruzík- 1 Nejmladší, ale energie a snahy měl opravdu nejvíc. Makal jsi na 100%, nic nevypustil a pral se s kluky i o dvě hlavy větší než jsi sám. V poslední třetině tvůj souboj u mantinelu s 3 hráči Karviné, kteří měli co dělat, aby ti vzali míček, nadchnul mnoho diváků. Poté co jsem viděl podobný výkon v mladších žácích tak smekám. Jan tak dál Davide.

Ondřej Gába- 2 Pro tebe Ondro to bylo velmi tvrdé utkání. Snažil ses, ale párkrát ti obránce nebezpečně utekl, na to si musíš jako křídlo dávat větší pozor.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz