Úvod » Starší žáci » Archiv článků

TJ SOKOL PORUBA : SHC OPAVA 0:5 (0:3, 0:2, 0:0)

publikováno 11.03.2015 (aktualizováno 16.03.2015)

V neděli 8. 3. se odehrálo další utkání starších žáků. Do sokolské Balnar arény zavítal vedoucí tým z Opavy. Domácí tým doplněn hráči z mladších žáků chtěl navázat na předešlé vydařené utkání a favoritovi ukázat, že i sokolíci umí létat.

Od samého začátku ovšem bylo jasné, kdo bude zápas dirigovat a řídit utkání podle vlastních not. Hráči Opavy se od první minuty usadili v útočném pásmu a bušili do sokolských vrat. Defenzíva domácích ovšem už od začátku utkání hrála druhé housle a Slezanům svými chybami umožnila vstřelit dva rychlé góly. Třetí gól, který padl po vyhraném vhazování a ukázkovém zakončení, uzavřel první třetinu. Druhé dějství začalo stejně, jako končila první třetina a až na výjimečné výpady sokolů byla opět v režii Opavských nájezdníků. Bezmocný gólman Konečný, v bráně domácích, se marně snažil napodobit Haška v době své největší slávy a nezabránil dalším dvěma gólům v jeho síti. O přestávce pod hrozbou trenérů v podobě pondělního sprinterského tréninku v případě prohrané další třetiny si sokolíci vzpomněli, že taky umí hrát hokejbal. Nutno poznamenat, že hosté slevili ze svého tempa. Sokolíci si vypracovali pár dobrých příležitostí na vstřelení první branky Opavě v sezóně vůbec, ale ani to nestačilo. Musí tedy doufat v úspěch na půdě Opavy.

Domácí trenér k utkání řekl pár slov: Hostujícímu týmu nezbývá než pogratulovat ke zcela zaslouženým třem bodům. Od začátku až do konce utkání kraloval. Domácí hráči k zápasu přistoupili už od úvodu s roztřesenými koleny a zejména starší matadoři nedokázali tým nabudit a zavelet k útoku. Hokejbal se vyhrává předvedenou hrou a týmovým výkonem na hřišti a nikoliv v zázemí šatny, kde je mistrem světa každý hráč.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil vitasek-trenér dorostu | 19.03.2015 6:31
Tak tohle opravdu nemá chybu.Člověk,který hokebalu nerozumí ani co by se za nehet vešlo,se rozhodl kritizovat.Jadran,proč provokuješ a děláš ze sebe ještě většího šaška , než jákým jsi.Naučit se pár pouček,jak má vypadat trénink a pak dělat chytrého,umí vymyslet snad jenom týpek,jako jsi ty.Proč to děláš a za jakým účelem.Byly doby,kdy jsi jako trenér žáků neměl ani potuchy jak má trénik vypadat a teď budeš kritizovat?Tvé trenérské schopnoti se odrážely na výsledcích , kdy příděl 20-30 branek za zápas,nebyl ničím vyjímečným.Bohužel mám na tom taky svůj podíl.Půl roku o tobě nikdo nic neví a teď najednou budeš kritizovat.Už by jsi měl mít rozum Víťo !

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz