Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mladší žáci » Archiv článků

MČR MŽ ve Zlíně - Malenovicích 28. 3. 2015

publikováno 10.04.2015

Poslední březnovou sobotu se opět konal turnaj mladších žáků, tentokráte naposled v Malenovicích. Tým ze srdce Ostravy velice potrápila marodka a do Zlína přicestoval pouze v 5 hráčích do pole, tedy v nejmenším možném počtu. I v takovém složení byly mladé naděje Sokola odhodlány bojovat a ukázat, že vzlétnout dokáží za každé situace.

V prvním utkání se Poruba střetla s celkem z Karviné. Mladí sokolíci očividně vstoupili do utkání s cílem úporné defenzívy, která ovšem na bojující mladíky z Karviné neplatila. Karviná se prala se sokolíky o druhé místo v tabulce a konečný stav byl pro bojovníky z Ostravy nemilosrdný. Poruba prohrála s Karvinou 4:1.

Druhé utkání proti domácímu celku z Malenovic sehráli sokolíci s úplně jinou taktikou a to s cílem dát do utkání všechny své možné síly, zaskočit domácí tým a získat vítězství. Bojovnější tým, který měl na střídačce jen trenéra, který plnil roli vodonoše a vroucně fandícího otce jedné z hráček, byl k vidění jen zřídka. Sokolíci létali po hřišti, bojovali o každý míček a ze střídačky byla radost koukat na mladé naděje schopné rvát se se sokolem na hrudi o vítězství. Sokol Poruba vyhrál 3:0 a domácí Malenovice mohly být rády, že jim tahle squadra nenadělila větší příděl.

Hned v dalším utkání čekal unavené sokolíky nejtěžší soupeř ze slovenského Martina. Ovšem unavené v očích realizačního týmu, nikoliv však na hřišti. Po prvním poločase prohrávala Poruba 2:0 a utkání zdálo se být rozhodnuto. Sokolíci se ovšem vzepřeli a utkání zdramatizovali. Byli to oni, kdo dominoval zápasu a pohled na zadýchanou střídačku Martina, který jako vždy přijel ve velmi hojném počtu, nechal mnohé diváky stát s otevřenými ústy a nevěřícně kroutit hlavou nad výkonem Ostravské Poruby. Sokol dokázal snížit na rozdíl jediné branky, ovšem z brejku si Martin vzal dvougólové vedení zpět. Minutu před koncem dokázali sokolíci snížit opět a nebýt nepřízně osudu, kdy nebyla možnost odvolat brankáře a na hřiště poslat šestého hráče, skončilo utkání prohrou 2:3 pro Sokol Poruba.

Závěrem je potřeba vyzdvihnout šestici bojovníků, kteří na hřišti, až na první utkání, tvořili tým zarytě bojujících hokejbalistů dýchajících pro Sokola na hrudi. Petr Konečný, Lukáš Kopecký, David Hruzík, Radim Dostál, Lucie Kubínová a Adéla Pížová donutili trenéra, který velmi zřídka hodnotí jednotlivé hráče, smeknout před nimi a být hrdý, že mohl být svědkem tohoto heroického výkonu SOKOLSKÝCH hráčů na hokejbalovém kolbišti.

Lukáš Grebeníček (trenér).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery