Úvod » Starší žáci

HBK Karviná - TJ Sokol Poruba 8:6 (5:2,3:3,0:1)

publikováno 28.09.2015

Utkání starších žáků hodnotil asistent trenéra Vítězslav Raab.

Den po drtivém vítězství na hřišti nováčka z Ostravy zavítali starší žáci Porubského Sokola na horkou půdu favorita soutěže z Karviné. Zápas to měl být samozřejmě daleko těžší než ten sobotní, na což ale byli naši svěřenci důkladně připravování. 

Odhodlání našich hráčů ale rychle vzalo za své prakticky ihned po příjezdu do Karviné, když spatřili několik hokejistů, kteří přijeli posilnit našeho protivníka. I přes bojovný proslov trenéra na předzápasové poradě si nešlo povšimnout zachmuřených obličejů mladých Sokolíků, kterým se opět honily v hlavách poraženecké myšlenky. Ty nepřecházely ani při nástupu na hřiště, na které jsme se trousili jako zvadlé květiny a ne jako mančaft, který přijel vyloupit karvinskou tvrz. Jaký to rozdíl oproti předešlému dni, kdy jsme na hřišti byli mistry světa. Začátek zápasu nám sice vyšel hezky a po krásné trefě Lucky Kubínové jsme šli do vedení. Jenže i Karviná začala pomalu vystrkovat růžky a o 2 minuty později bylo srovnáno. Do vedení jsme šli ještě jednou, kdy se prosadila opět Lucka, ale to bylo na dlouhou dobu vše. Za 15 vteřin karvinští znovu srovnali a tím převzali otěže zápasu do svých rukou, jelikož do první přestávky nasypali do naší sítě ještě 3 góly. Toto byla voda na mlýn pro nás trenéry, a po proslovu, kdy se i mouchy bály létat kolem naší střídačky, mohla začít druhá třetina. Do té vlétlo proti domácím úplně jiné mužstvo, plné energie, elánu a obrovské chuti ještě něco s nepříznivým stavem udělat. Karvinští chvílemi nevěděli, kde jim hlava stojí a i Sokolíci začali svému soupeři ukazovat, že hokejbal hrát umějí, což mělo za výsledek snížení stavu zápasu. Jenže jak byli porubští hráči nebezpeční dopředu, tak byli neškodní vzadu, díky čemuž karvinští hráči znovu odskočili do tříbrankového vedení. Třetí třetina se nesla znovu v duchu velkého náporu našich hráčů, jenže času již zbývalo málo a nakonec se nám podařilo v poslední části vstřelit jen jednu branku a tím se celkové skóre zastavilo na výsledku 8:6. 

Z karvinského hřiště jsme si tedy žádné body neodvezli, ale domácím jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem a snad jsme jim ukázali, že v této sezóně to budou mít s námi ještě velmi těžké. Hráčům, až na první třetinu, jsme poděkovali za obětavý a bojovný výkon, který je příslibem do dalších bojů. Jeden z nich se bude konat již příští sobotu, 27. září, kdy v Balnar Aréně hostíme nevyzpytatelný Třinec a ten nám jistojistě nebude chtít nechat body zadarmo.

+ zápasu: výkon nováčka Dana Altenburgera, vývoj zápasu od druhé třetiny
- zápasu: nálada před zápasem, první třetina, výkon brankáře

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz