Úvod » Starší žáci

TJ Sokol Poruba - HBK Karviná

publikováno 14.03.2016

TJ Sokol Poruba : HBK Karviná  0:4  ( 0:0, 0:4, 0:0)

V mrazivou neděli 6.3. přijel do Balnar arény k utkání starších žáků tým Hbk Karviná. Karviná už měla své první utkání jarní části za sebou a domácí sokolíky premiéra teprve čekala.

            K samotnému utkání nastoupili sokolíci již tradičně v počtu 8 hráčů do pole i vinou toho, že zimní pauza nepřinesla sebou žádnou posilu, což je dlouhodobým problémem ostravského sokolu. Úvod utkání začal poněkud ospale, jakmile se ale Karviná se dostávala do tempa, sokolíky zamkla v obranném pásmu a sporadicky je pustila do brejku. Sokolíci, ale velmi dobře plnili taktiku a s Karvinou drželi krok a i díky tomu skončila první třetina bezbrankově. Druhá třetina ovšem sokolíkům hrubě nevyšla. Z jejího kraje po nedorozumění hráček ve středním pásmu, které si dávaly přednost v rozehrávce, padl první gól Karviné, laciný, ale zasloužený. Sokolíci najednou povolili a spíše koukaly na chyby spoluhráče a vůbec nebyli jeden tým. Po dalších hrubých individuálních chybách. Které Karviná využila byl stav 0:3. Slabší chvilku si vybral i gólman Konečný, když si nepohlídal přední tyč a dostal poněkud lacinou branku z úhlu a Karviná najednou vedla 0:4. Sokolíci byli zralí na ručník. Sokoli, ale zabojovali a vytvořili si pár zajímavých šancí, ale ať už z brejků nebo situace 2:1 nebyli schopní vstřelit Karviné gól. Síly docházely, někteří nastoupili do utkání nemocní, jiní po náročném turnaji z předešlého dne, ale dokázali utkání se ctí dohrát.

                        Utkání bylo skoro po celou dobu v režii Karviné, která zaslouženě vyhrála, i když velkou slabinou domácího týmu byla střelecká nemohoucnost. Šancí vstřelit gól bylo poměrně mnoho a utkání by určitě mělo jiný náboj, kdyby padla branka i na domácí straně. Někteří hráči si musí uvědomit, že hrají za starší žáky a přepnout na jiný level. Mají to těžší, ale už mnohokrát dokázali, že se s hrou ve starší kategorii umí velmi dobře poprat a dokonce i starší hráče přehrát. V prvním utkání jim to chybělo a já pevně doufám, že se k této hře vrátí hned následující neděli, kdy v Balnar aréně od 10h hostíme hokejbalisty z Třince.

Vstřelí Sokolíci svůj první jarní gól a dokáží Třinec podruhé v sezóně porazit? Přijď se podívat, fandit a buď u toho!

           

 

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery