Úvod » Starší žáci » Archiv článků

TJ SOKOL PORUBA : SHC OPAVA 0:5 (0:1,0:1,0:3)

publikováno 01.10.2014 (aktualizováno 15.02.2015)

Ve středu 17. 9. se uskutečnil první zápas na domácí půdě Sokolu. Na našem ostravském mužstvu byla poměrně znát únava ze školy. Celý zápas nebyli moc běhaví, a tak také soupeř neměl problém získat míček. Ale není se čemu divit, svěřenci Sokolu do zápasu nastoupili v sestavě 7+1. Všichni jsme doufali, že utkání dopadne dobře i přes náročnost střídání.

Prvním výrazně nepříjemným okamžikem byl gól hostující Opavy v necelé 6 minutě utkání. Podruhé skóroval soupeř již v 2 minutě 2. třetiny. Při tomto stavu se však hráči Sokolu stále ještě drželi a snažili se bojovat. Do třetí třetiny nastupovali velice unavení, ale s nadějí, že nic není ztraceno. Vše se ale zvrtlo na počátku 4 minuty závěrečné třetiny, kdy tým Opavy opět skóroval a zvýšil rozdíl na 3:0, obvykle téměř neprůstřelnou brankařku Poruby prostřelili ještě dvakrát a s poslední sirénou se hráči Opavy radovali ze skvělého výkonu a vítězství 5:0, domů si odvezli zasloužené 3 body. Domácí si žádný bod nepřipsali a odešli do šaty zdrcení porážkou.

Trenérské okénko Lukáše Grebeníčka: Po prvním vyhraném zápase v Olomouci nás čekal domácí duel s favorizovaným týmem naší ligy Opavou. Před začátkem utkání zasáhla trenérský tým nepříjemná zpráva a to ve formě zranění našeho šikovného křídla Adély Pižové. Tým nastoupil do zápasu opět v žalostném počtu 7+1. Naši sokolové měli jasný cíl. Soupeři znepříjemnit hru a nedovolit mu ukázat svou ofenzivní sílu. Taktika s takzvanou pastí středního pásma vyšla aspoň z poloviny tak, jak měla. Tým Opavy se naší hře ve dvou třetinách zcela přizpůsobil. Sokolíci se snažili a plnili plán. Chybám v nedůrazu před vlastní bránou se ovšem nevyvarovali. Větší komunikace, která jim je neustále vytýkána, mezi obránci, centrem a také brankářkou stála sokolský tým dva góly. V takovém počtu hráčů, došli našim sokolíkům v poslední třetině síly a některým taky chuť s utkáním ještě něco udělat. Opavský tým zvýšil důraz a utkání rozhodl dalšími třemi góly. Chyby zejména při vhazování rozhodly poslední třetinu. V této sezóně se snažíme zapojit do kádru starších žáků, také mladé pušky z nižší kategorie. V tomto utkání ukázaly svou dravost a velice mile překvapily. Zápas ukázal, že je stále mnoho věcí zlepšovat, ale jak jsem již zmínil, na to v jakém počtu jsme nastoupili, tak hráče musím pochválit.  Hrát takhle náročné utkání skoro bez střídání je opravdu těžké. Chyby je třeba vypilovat a důkladně se připravit na následující zápas v Karviné, kde s větším kádrem a chutí po vítězství, pevně věřím, že uspějeme.

REDAKCE SPORTU A ZÁBAVY TJ SOKOL PORUBA, REDAKTORKA: LUCIE ČURLÍKOVÁ

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery