Úvod » Starší žáci

SOKOL PORUBA vs. Malenovice

publikováno 26.04.2016

TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2)

TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)

 

                Další domácí dvojutkání čekalo starší žáky Ostravského sokola 16.4, kdy zavítal na Ostravskou plochu soupeř ze Zlína, přesněji z Malenovic. Tým, který sokolíky v domácím prostředí dvakrát docela jednoznačně porazil, tentokrát věděl, že ho nečeká nic jednoduchého.

                První utkání začalo už v 9 hodin a sokolíci do něj byli patřičně motivováni a zdravě nabuzeni. Tým posilněn novými tvářemi, byl už ve velmi slušném počtu a scházelo to jen zúročit na hřišti. Utkání začalo z obou stran velmi opatrně a dlouho se do žádné velké šance žádný tým nedostal. Bohužel to byly hosté, kteří nahozením od modré čáry překvapili domácího gólmana Konečného a ujali se vedení. Boj o každý míček, každý metr hřiště i nadále pokračoval, ale jen do chvíle než hosté snad svou druhou střelou v třetině opět překonali gólmana domácích, který si vybral snad všechnu smůlu co mohl. Po první třetině byl stav 0:2 pro hosty. Do druhé třetiny vstupovali domácí s vírou a touhou zápas otočit na svou stranu a na hřišti to bylo vidět. Hra se daleko více otevřela a domácí místy hosty doslova sevřeli v jejich obranném pásmu. Nic však nedokázali z této převahy vytěžit a tak druhá půle zůstala bezbranková. Ve třetí třetině sokolíci přeci jen udeřili a to po krásné akci, kdy lobem vybídnutá Kubínová v samostatném úniku trefila naprosto přesně pravý horní roh. Sokolíci ožili a v tomto okamžiku se lámal zápas. Šance na vyrovnání sokolíci spálili a tak přišel trest. Domácí gólman pustil za svá záda málo vídaný gól a domácí po dalším direktu už nenašli sílu zápas otočit. Hosté v závěru přidali čtvtou branku a stanovili tak konečné skóre na 1:4.

                Druhé utkání začalo zanedlouho po prvním a slibovalo pěknou podívanou. Oba soupeři již věděli o kvalitách a slabinách soupeře a obojího chtěli využít. Sokol Poruba na Malenovice doslova vletěl se vší parádou a odměnou jim byl brzký gól, po spolupráci druhé útočné lajny, kdy překonal hostujícího gólmana Tomáš Elbl. Domácí pokračovali v tlaku a hosty k ničemu nepustili. Bohužel slabou chvilku si opět vybral gólman Konečný a po odrazu od jeho lapačky se míček vystřelený od červené čáry dostal do domácí svatyně. Domácí to nesrazilo, právě naopak. Obrovskou šanci spálila Kubínová a to když proti ní vytáhl svůj nejlepší zákrok kariéry hostující gólman, který stačil míček mířící do zcela odkryté brány lapit lapačkou. Lucka v závěru první třetiny neproměnila další ze svých úniků a první třetina skončila 1:1. Do druhé půle vstoupili daleko lépe hosté, domácí se hnali dopředu, ale zapomínali na zadní vrátka, která soupeř dokázal několikrát pootevřít. Svým důrazem před bránou vstřelil druhý gól a rázem vedl. Domácí dokázali na konci třetiny odpovědět. Adéla Pížová čistě vyhrála buly a Lucka Kubínová milimetrovou střelou po zemi k tyči vyrovnala. Třetí třetina slibovala pěkné drama a parádní podívanou. Oba týmy do ní vstoupili poněkud opatrně, protože jediný gól mohl rozhodnout. Hosté byli malinko aktivnější a ten rozhodující gól vstřelili právě oni. Špatné obsazení hráčů po buly bylo chybou osudnou. Mezi betony Konečného si našel míček místo a hosté byli v euforii. Na konečném skóre 2:3 pro hosty nezměnila nic ani závěrečná powerplay domácích a tak berani vyloupili Balnar arénu bez ztráty kytičky, avšak po tuhém boji.

                Jako trenér musím svůj tým pochválit. Touha zvítězit a prát se o body se jim nedala upřít, ale bohužel nestačila. Kaňkou byl výkon brankáře, který nás ale v jiných zápasech dokázal výborně podržet a bohužel v nepravou chvíli si vybral špatný den. Takový je sport, ale hlavní je, aby nás bavil a my se bavili jím. Další zápas nás čeká v neděli na prvního máje v Třinci a já už se těším na další zápas našich hráčů se sokolem na hrudi.  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery