Úvod » Starší žáci » Archiv článků

TJ SOKOL PORUBA : HBC KARVINÁ 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

publikováno 22.04.2015 (aktualizováno 26.05.2015)

V dalším kole Mistrovství starších žáků skupiny Morava-Sever, přivítali starší žáci na domácí půdě aktuálně druhý tým tabulky z Karviné. V této sezóně oba celky ve vzájemných soubojích předváděly velmi pohledné hokejbalové představení. Vyrovnaný duel se čekal i tuto neděli v ostravské Balnar aréně.

Od úvodních minut nabylo utkání na atraktivnosti, ale v úvodní třetině vládli gólmáni, zejména domácí hráči si vylámali nejen zuby na hostujícím strážci branky. Co spálili domácí tak hosté v závěru první třetiny po zmatku v Ostravském brankovišti málem dokonali. Hokejbalák prolétl Konečného brankovištěm a ani on sám neví, jakým způsobem neskončil za jeho zády. Domácí, kteří hráli velmi bojovně, a vyčíst jim šla jen slabá produktivita, přenesli své nasazení i do druhé třetiny. Hokejbal jako z partesu, který bavil diváky na tribuně, a trenérům ježil i zbytky vlasů na hlavách, ovládl druhou třetinu. Šance se střídaly na obou stranách, a když karvinský hráč neuspěl v samostatném úniku, tak sokolský Filip Maňásek přidal něco navíc. Vlétl do třetiny, obráncům Karviné ukázal záda a brankáře propálil mezi vyrážečkou a tělem. 1:0 pro domácí a nutno podotknout, že zaslouženě. Domácí ovládli hru, ale možná až z přehnané snahy, dali svými fauly hostujícím šanci vyrovnat. Třetí část se nesla ve stejném duchu, jako končila ta druhá. Domácí nabídli hostům celkem šest přesilovek v zápase a s velkou dávkou štěstí nedovolili hostům skórovat. Hra se opět vyrovnala a přinesla druhý gól domácích. Opět to byl Filip Maňásek, který se nejlépe zorientoval před bránou Karviné, zapálil střelecký prach na své hokejce a k bližší tyčce překvapil gólmana, 2:0. Domácí již nedopustili karvinským zdramatizovat utkání a získali další tři body za svou honbou o třetí místo.

Sokolský tým je třeba pochválit za předvedenou hru a bojovnost, která tentokrát nezůstala jen v šatně, ale ukázala se i na hřišti. Častá vyloučení jsou na výkonu domácích kaňkou a lepší produktivita je už jejich velkou slabinou. Bojovný výkon, touha vyhrát a prodloužit vítěznou šňůru byla však dostačujícím motorem. Příští sobotu zajíždí Sokolíci na velmi horkou, možná až žhnoucí půdu do Třince a pokud napodobí týmový výkon a bojovnost, která je zdobila v utkání s Opavou a Karvinou mají šanci znovu uspět. Dokážou starší žáci opět bodovat?  Na tuto otázku nám odpoví v sobotu.

Lukáš Grebeníček (trenér starších žáků).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery