Úvod » Mladší žáci

1. turnaj MČR MŽ - Karviná

publikováno 02.10.2015

TJ Sokol Poruba - HbK Karviná 5:2 (0:1,5:1,0:0); TJ ACS Malenovice SV - TJ Sokol Poruba 1:3 (0:1,1:2,0:0); TJ Sokol Poruba - HBK Medokýš Martin 0:3 (0:0,0:3,0:0). Utkání mladších žáků hodnotil trenér Vít Solarski.

V pondělí 28. 9. 2015, začala sezóna i mladším žákům, kdy jsme vyjížděli na první turnajové měření sil do Karviné. Hned na úvod, jako již tradičně, jsme se utkali s odvěkým rivalem, mužstvem domácích. Vzhledem k tomu, že naše mužstvo doznalo řadu hráčských změn - odchod do SŽ Lucky, Adély, Konyho, nedalo se odhadnout, jak zápas bude probíhat. A probíhal velmi příznivě pro naše barvy. Naši kluci přehrávali soupeře ve všech směrech a zvítězili v poměru 5:2.  
V první půli se hrálo převážně před brankou Karviné a jen skvělé výkony brankáře domácího celku, zabránily tomu, aby soupeř prohrával výrazným rozdílem. Bohužel ke konci první půle se dopustili naši obránci hrubé chyby, kterou soupeř po samostatném úniku dokázal potrestat. Bohužel stejná situace se opakovala hned na začátku druhé půle a soupeř šel do dvoubrankového vedení. Naši sokolíci ovšem nesložili zbraně a bojovali dál a prolomili střeleckou smůlu. Lukáš Kopecký třemi góly otočil skóre zápasu a dvěma zásahy ho doplnil Radim Dostál. 
Dalším soupeřem našich byli valaši z Malenovic. Soupeř dorazil sice jen v 7 lidech, ale svou bojovností a srdnatostí nadělal starost všem soupeřům. Naši kluci měli od začátku utkání ve své režii a zaslouženě vyhráli 3:1. Bylo znát, že hned po tomto utkání jsme hráli další zápas, a to s favoritem celé soutěže, s týmem Martina. Kluci šetřili síly, ale i tak bylo vidět dost pohledných akcí na obou stranách. 
V posledním duelu dne, jsme nastoupili proti týmu Martina. Na základě výsledků, byl favoritem utkání. To co jsme mohli vidět, bylo zcela vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách. Duel rozhodli brankáři. Ten z Martina měl lepší formu i toho pověstného štěstí. Prohra našeho týmu 0:3 ovšem nevypovídá o průběhu zápasu. 
Každopádně kluci velmi mile překvapili a udělali mi radost svým vystupováním a chováním během celé dne. A ať to byli ostřílení borci jako jsou Luki, Ráďa, Davídek a Gábina nebo benjamínci týmu Páťa, Robinek, Bláža a Tomášek, všichni táhli za jeden provaz, a tím bych jím všem chtěl poděkovat. Poděkování taky patří rodičům dětí, kteří na turnaj za náma dorazili. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz