Úvod » Mladší žáci

Turnaj mladších žáků - 5.3.2016

publikováno 06.03.2016

5. turnaj MČR MŽ – Malenovice (Zlín), sobota 5. 3. 2016

K turnaji jsme odjeli v průměrné sestavě čítající 8 hráčů, 5 z kategorie mladších žáků, 4 kluci byli z přípravky.  Nepočetné pole mladých sokolíků tedy bojovalo ve všech zápasech s početně silnějšími soupeři.

Do prvního utkání se suverénním lídrem tabulky, HBK Medokýš Martin, který ze čtyř předchozích turnajů inkasoval pouze dvě branky, jsme vstoupili bez bázně a hany. V prvním poločase se nám překvapivě dařilo s velmi kvalitním soupeřem držet krok, což se promítalo v často bouřlivé domluvě slovenského trenéra svým svěřencům. My jsme vycházeli, pokud se to tak dá v této věkové kategorii říct, ze zajištěné obrany a útočili z brejků. Bohužel jsme nedokázali dodržet všechny udílené taktické pokyny a soupeř se v druhé půli několikrát kombinačně prosadil a utkání rozhodl ve svůj prospěch. Prohra 3:7 byla zasloužená.

Druhé utkání s domácími TJ ACS Malenovice SV poznamenalo odstoupení Bruna Šebely ze zdravotních důvodů těsně před začátkem zápasu. Celou první půlku jsme přes herní převahu nemohli najít recept na výborně chytajícího brankáře Zlína. Předváděli jsme však hru, se kterou jsem jako trenér musel být spokojený, a tak bylo pouze otázkou času, kdy se některá ze střeleckých příležitostí ujme. No, a protože se to povedlo hned dvakrát, připsali jsme si právem do tabulky 3 body na výhru 2:0.

Před třetím utkáním s HbK Karviná jsem svěřence varoval před ospalým začátkem. Ovšem bohužel toto varování nepomohlo a poměrně brzy jsme prohrávali 0:3. Teprve pak se kluci vzbudili a začali bojovat a hrát tak, jak jsme chtěli od úvodního hvizdu. Díky zlepšenému výkonu ve druhé půli se nám podařilo i s trochou štěstí těsně před koncem vyrovnat na 5:5 a šlo se na nájezdy. V těch jsme v obou našich pokusech nastřelili tyč, zatímco soupeř zkušeně skóroval. V utkání jsme tedy vinou nepovedeného vstupu do zápasu získali pouze 1 bod za prohru 5:6 po samostatných stříleních.

Naše vystoupení na turnaji v Malenovicích musím tedy zhodnotit jako průměrné, kdy jsme střídali vynikající momenty s těmi tragickými. Pochválit však mohu celou výpravu včetně rodičů a děvčat z realizačního týmu za soudržnost a týmové vystupování po celý den! 

Aktualita

SOKOL PORUBA vs. Malenovice
TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 1:4 (0:2,0:0,1:2) TJ Sokol Poruba : TJ ACS Malenovice SV 2:3 (1:1,1:1,0:1)        Další ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery